Piknik-csomagok

Bármilyen alkalomról legyen is szó, bízz meg minket a szervezésével. így neked már semmi mással nem kell foglalkoznod, csak azzal, hogy a megbeszélt helyen és időben ott legyél, és jól érezd magad. Minden másról mi gondoskodunk! Minden csomagunk tartalmazza a teljes piknik felszerelés odaszállítását a megbeszélt helyszínre előre egyeztetett időpontban, majd az esemény végeztével az elpakolását.


Nálunk a csomag árát a résztvevők száma határozza meg. Attól függően, hogy milyen eseményre kéred, különböző extrák járnak hozzá:

Milyen eseményre készülsz?

Céges rendezvény, csapatépítő

Fotózás

Jóga óra

Ételrendelés

Na de mit ér egy piknik finom falatok nélkül? Természetesen erre is gondoltunk. Rendelj a piknikhez finom falatkákat! Partnereink a Fourbites-nál kiváló alapanyagokból kézzel készítik különleges mini hamburgereiket, tekercseiket és golyóikat. 

Egyedi, praktikus és finom! Tekintsd meg a teljes kínálatot és az aktuális árlistát!FOURBITES falatka kínálatunkhoz kattints IDE!

Tortarendelés

Ha szeretnéd egy kicsit megédesíteni a piknikélményt, válogass a Zabrakadabra egészségtudatos, de annál finomabb sütijei közül! A kínálatot úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a különböző izvilágok között a kedvére valót.

És ami a legjobb: a cukorbetegek, ételallergiában szenvedők, diétázók, fogyókúrázók és az egészségtudatos életmód követői is bátran fogyaszthatják ezeket a finomságokat.ZABRAKADABRA édességekhez kattits IDE!

Instax bérlés

Az Instax mini kamera a régi polaroid fényképezőgépek modern kori reinkarnációija. Bármilyen rendezvényre bátran ajánljuk.

Egyszerű használatának köszönhetően a vendégek - külön személyzet nélkül - maguk is tudják kezelni, így ez egy jó hangulatú interaktív programelem lehet.

Ráadásul az elkészült képet haza is tudjátok vinni magatokkal, így mindig örök emlék marad.

Részletek ITT!

Ajándékutalvány

Szeretnél valakit meglepni egy hangulatos piknikkel, de nincs még konkrét dátumod? Van megoldás: a ajándékkártyánkkal biztosan nem nyúlsz mellé! Igy később együtt választhattok majd helyszínt és időpontot.

Utalványunkat mutatós papírra nyomtatva postázzuk is, ha kéred!