BABAVÁRÓ PIKNIK

Azt gondolhatnánk, hogy a babaváró buli, angol nevén baby shower az utóbbi évek találmánya. De az igazság az, hogy a történelem során már többször volt példa hasonló ünneplésre a különböző korszakokban. Már az ősi Indiában, a görögöknél és az egyiptomiaknál is hagyománya volt, de jelenlegi formájában az 50-es évek Amerikájában jelent meg.

A kismamáknak ez az utolsó olyan találkozó a barátnőkkel, ahol önfeledten eltölthetnek pár órát a születendő kisbaba érkezése előtt. Ennek megfelelően általában a várandósság 8. hónapjában szokás tartani.

Manapság egyre divatosabb az is, hogy a bulin nemcsak a lányok vesznek részt, hanem az egész baráti társaság hivatalos.

Ünnepeljétek egy hangulatos piknik keretein belül a legifjabb érkezését. Legyen olyan a babaváró, amilyennek Ti elképzelitek!

A csomag tartalma:


GENDER REVEAL - PIKNIK

A baba nemének felfedése is okot adhat egy közös ünneplésre! A gender reveal bulin derül ki a meghívottak számára, hogy kislány vagy kisfiú érkezik. Sok esetben az egyik vendég tudja csak a titkot, és még a friss szülők számára is meglepetés! A babaváró piknik tökéletes alkalom arra, hogy bejelentsd a nagy hírt, amire már biztosan mindenki nagyon kíváncsi.

Tudod már a pici nemét és ezt a hírt a családtagjaiddal és barátaiddal is szeretnéd megosztani? Segítünk a megszervezni számotokra ezt a különleges összejövetelt. Gondoskodunk a tökéletes környezetről a nagy beelentéshez, hogy mindenki számára maradandó emlék legyen!

A csomag tartalma: