Picnic and more

Egyedi piknikek bármilyen alkalomra! Legyen szó születésnapról, lánybúcsúról, babaváró buliról, gyerekzsúrról, randevúról, fontos évfordulóról, lánykérésről, fotózásról vagy akár céges rendezvényről. Legyenek ezek a pillanatok igazán különlegesek, életreszóló élmények. Szakadj ki a mindennapokból, töltsd el néhány kellemes órát a természetben, egy szép parkban vagy akár saját otthonodban!

#babaváró #babaváróbuli #lánybúcsú #születésnap #szülinap #szülinapibuli #ünneplés #buli #piknik #picnic #alkalom #ünnepség #élmény #természet #fotózás #randevú #randi #évforduló #lánykérés #cégesbuli #cégesrendezvény #zsúr #gyerekzsúr

Ú J D O N S Á G!
PIKNIK 'ELVITELRE'

Részletekért kattints IDE!


Mindenki életében vannak különleges alkalmak.
Ezeket szeretnénk méltó módon megünnepelni, hogy még hosszú évekkel később visszaemlékezve is mosolyt csaljon az arcunkra.
Tudjuk, hogy a szervezés rengeteg időt és energiát igényel, emiatt a csodás elképzelések gyakran sosem valósulnak meg.
Bízd ránk a munka nehezét, hogy Te gond nélkül élvezhesd a fontos pillanatokat! Minden ott fog Titeket várni az előre egyeztetett helyszínen, és a buli utáni pakolás is a mi feladatunk.


Egyedi piknikek bármilyen alkalomra! Legyen szó születésnapról, lánybúcsúról, babaváró buliról, gyerekzsúrról, randevúról, fontos évfordulóról, lánykérésről, fotózásról vagy akár céges rendezvényről. Legyenek ezek a pillanatok igazán különlegesek, életreszóló élmények. Szakadj ki a mindennapokból, töltsd el néhány kellemes órát a természetben, egy szép parkban vagy akár saját otthonodban!Te megálmodod, mi megvalósítjuk!
MILYEN ALKALOM MEGSZERVEZÉSÉBEN SEGÍTHETÜNK NEKED?